MALATYA / YAZIHAN - Yazıhan Durucasu İmam Hatip Ortaokulu

Yazıhan Durucasu İmam Hatip Ortaokulu

Adres
DURUCASU MAH. DURUCASU SK. DURUCASU ILK VE ORTA OKUL BLOK NO: 17 YAZIHAN / MALATYA
Vizyon
İnanıyoruz ki biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun tüm katmanlarının sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Farklılığımızın bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. İmam hatip okullarında verilen eğitim, güncel gelişmeler, bireyin ve toplumun gereksinimleri bağlamında sürekli gelişime ihtiyaç duymaktadır. Ülkemize ve bütün insanlığa katma değer üreten, okuyan, düşünen ve fikir geliştirebilen, tartışabilen grup ve topluluklar arası yaşanan problemlere çözümler üreten, özgüvenleri yüksek, kendi medeniyet değerlerinin farkında olan liderlik becerisine, milli, manevi, ahlaki, insani, kültürel ve evrensel değerlere sahip bireyler yetiştirmek.
Birey okul ve toplum için geleceği tasarlamak
2015-2016 Eğitim Öğretim Döneminde TEOG sınavı İL 5.si olmuştur.
08:10 -16:00
kalorifer
Ulaşım
Saat başı MOTAŞ belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır. Ayrıca Yazıhan minibüsleriyle de ulaşım sağlanmaktadır. minibüsler yol ayrımında indirip okul 2 km uzakta kalmaktadır.
İL merkezine :25km İlçe merkezine:13 km
Basketbol yıldız kızlar 2016/2017 İL 2.