MALATYA / YAZIHAN - Yazıhan Durucasu İmam Hatip Ortaokulu

"Bi' Şey Sorabilir Miyim?" Video Serisi Yayına Başladı

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, kazanımları gerek doğrudan gerekse dolaylı olarak desteklemeye yönelik çalışmalara devam ediyor. Bu çerçevede dijital içerik başlığında öğrenciler ve öğretmenlerimize yönelik, onlara çok yönlü katkı sunacak bir seri hazırladık.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü "Ramazan Heyecanı" Başlıyor...

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, ramazan ayı için yepyeni ve çok özel içeriklerle izleyicisini karşılamaya hazırlanıyor.

Ahlak, inanç ve ibadet temalarında;  öğrenci, öğretmen ve velilerimizin dini, akidevi ve hayata dair sorularına cevap aranacağı bir program olacak.

Hassas konular olarak tabir edilen alanlarda hem öğrencilere hem de öğretmenlere yönelik rehberlik edecek içerikler üretilecek.

Serinin tanıtım videosu ve ilk bölümüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bu ve benzeri içerikleri kaçırmamak için aşağıdaki sosyal medya haspalarımızı takip etmeyi unutmayın.

Bi'Şey Sorabilir Miyim? /1. Bölüm

️Allah (cc) dünyada yaşanan bunca acıya sessiz mi kalıyor? Yoksa bu tür sorularla kendini meşgul ederek vicdanının sesini susturan, olup bitenlere tepkisiz kalan bizler miyiz?

️"Bi' Şey Sorabilir miyim?"in yeni bölümünde acılara, kayıplara ve zulme karşı bakışımızı gözden geçirmek için bu soruyu ele alıyoruz.

️Sorunun cevabını için youtube kanalımıza bekliyoruz.

"Bi’şey Sorabilir miyim?" adlı programımızla   günümüz dünyasında, mantık sınırlarımızı zorlayan kimi sorulara yanıtlar arıyoruz. Bu hafta ki bölümümüzde "Allah bizleri kendi isteğimizle mi yaratmıştır? sorusuna cevap arıyoruz.

Videoyu öğrenci ve öğretmenlerimize ulaştıralım.

Miraç || Maddeden Manaya Yükseliş

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü youtube kanalına abone olmayı unutmayalım.Müslüman Bilim Adamları || İbn Sînâ | Modern Tıbbın Kurucusu #8

MEB Din Öğretimi

Bi' Şey Sorabilir Miyim?-Din-Bilim #1

Bi' Şey Sorabilir miyim? || Allah acılara sessiz kalır mı?

21-12-2023

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 120.000 öğrenci ile gerçekleştirilen saha araştırması sonucunda, gençlerimizin kafasını en çok kurcalayan dini/akidevi 100 soru belirlenmiştir.

️Bu sorular, Genel Müdürlüğümüz bünyesindeki Dijital Materyal Birimi tarafından detaylı bir şekilde ele alınarak cevaplanmaktadır.

️Haftalık olarak hazırlanan videoların linklerini ve açıklamalarını buradan sizlerle paylaşıyoruz.

Gençlerin zihnindeki en temel 100 soruya cevaben hazırlanan içeriklerimize yönelik dönütlerden anlamaktayız ki bu çalışmalardan öğretmen ve öğrencilerin memnuniyeti had safadadır.

21-12-2023

Yayın: 21.12.2023 - Güncelleme: 06.03.2024 13:15 - Görüntülenme: 63
Kaynak: https://dogm.meb.gov.tr/www/biseysorabilirmiyimvideoserisiyayinabasladi/icerik/2004